Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met API koppeling voor Infor M3

Begin van de proefperiode

Wanneer de proefperiode is aangevraagd van de API koppeling voor Power BI ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Hierbij bieden onze BI-specialisten ondersteuning bij het maken van de koppeling.

Dashboards ontwikkelen in Power BI

Als de koppeling met Power Bi is klaargezet, kun je starten met het ontwikkelen van de gewenste dashboards en rapportages. Zo kun je ervoor kiezen om zelf een dashboard te ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data analyseren

Nadat de gewenste Power BI dashboards en rapportages zijn ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

KPI-Solutions-Power-BI-API-Koppeling-Connector-Business-Intelligence-Microsoft-Infor-M3
Infor M3
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Infor M3 API koppeling?

Het koppelen van Infor M3 aan Power BI via een API koppeling biedt verschillende mogelijkheden voor gegevensintegratie en rapportage ontwikkeling. Bekijk hieronder de verschillende analyse mogelijkheden:

  • Voorraadanalyses: creëer dashboards met analyses van voorraadniveaus, omloopsnelheden en kosten voor een efficiënter voorraadbeheer.
  • Verkoop-en omzetanalyses: haal nieuwe inzichten uit je verkoopgegevens met een gericht dashboard over verkoopprestaties en trendanalyses.
  • Financiële analyses: krijg inzichten in je financiën zoals budget, balans, winst- en verliesrekening en cashflow.
  • Supply Chain analyses: analyseer leveranciersprestaties en levertijden. Identificeer hiermee gemakkelijker te knelpunten in je supply chain.
  • HR-analyses: maak je personeelsgegevens inzichtelijk in een Power BI HR-dashboard.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Infor M3, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Infor M3

Transformeer ruwe data snel naar waardevolle inzichten. Dankzij onze standaard Power BI dashboards en rapportages, kun je direct aan de slag met het analyseren van jouw gegevens. Dit geeft je direct nieuwe inzichten in bedrijfsgegevens zodat je datagedreven beslissingen kunt gaan maken.

Beschikbare dashboards voor Infor M3:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Infor M3
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Infor M3 ?​

Benaderbare data

De Power BI API koppeling voor Infor M3 automatiseert de voorbereiding van alle gegevens en plaatst deze moeiteloos in een database. Vanuit Power BI heb je eenvoudig toegang tot deze database, waardoor je direct kunt beginnen met het creëren van rapporten en dashboards.

Beschikbare dashboards en rapportages

Onze standaard dashboards en rapportages zijn direct inzetbaar voor waardevolle inzichten. Ze versnellen het proces, bieden waardevolle informatie over essentiële prestatie-indicatoren, zonder de noodzaak om op maat gemaakte rapportages te ontwikkelen. Geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, faciliteren deze rapporten snelle en efficiënte datagedreven besluitvorming.

Databronnen integreren​

Naast het tot stand brengen van een verbinding met jouw databron(nen), heeft de Power BI connector de mogelijkheid om via de API koppeling verbindingen te leggen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Diverse analysemogelijkheden​

Omdat de Infor M3 koppeling met Power BI toegang biedt tot alle gewenste gegevens, kun je verschillende analyses uitvoeren. Maak bijvoorbeeld uitgebreide financiële analyses, voorraad- en verkoopanalyses en voorspellende analyses.

Actuele gegevens

Het is cruciaal om te werken met actuele gegevens bij het leiden van de organisatie. Daarom garandeert de Power BI connector dat je te allen tijde naar de meest recente gegevens van jouw organisatie kijkt. De connector kan de gegevens meerdere keren per dag vernieuwen, zodat je altijd beschikt over up-to-date cijfers.

Geschikt voor elk apparaat

Remote werken is de toekomst. Daarom is het essentieel om altijd en overal toegang te hebben tot belangrijke bedrijfsdata. Via Power BI kun je jouw dashboards en rapportages raadplegen op elk apparaat naar keuze, of het nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo behoud je overal en altijd overzicht.

Power BI koppelen aan Infor M3

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Infor M3 ? ​

Power BI koppeling Infor M3

Wil je Power BI integreren met Infor M3? De Power BI API-koppeling maakt het eenvoudig om Infor M3 te verbinden met Power BI. Dankzij de geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt om Infor M3 Power BI dashboards en rapportages te ontwikkelen in Microsoft Power BI.

Met de Power BI Infor M3 API koppeling zijn alle gewenste gegevens uit verschillende Infor M3-administraties beschikbaar voor rapportagedoeleinden. De Power BI-connector haalt data op van je Infor M3-administratie(s), waardoor je deze kunt inzetten in Microsoft Power BI voor het ontwerpen van jouw Infor M3 dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en InforM3 ?​

Microsoft staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder Infor M3, naadloos worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om in Microsoft Power BI dashboards en rapportages voor Infor M3 te ontwikkelen.

De Power BI InforM 3 API koppeling maakt volledig geautomatiseerd verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Infor M3. Deze koppeling zet de data gestructureerd over naar een SQL-database met heldere en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen diepgaande technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Infor M3 en het ontwikkelen van rapporten en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Infor M3 ?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met een van onze BI-specialisten en ontdek de mogelijkheden van de koppeling tussen Power BI en Infor M3.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.