Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Isah Business Software Power BI API koppeling

Kennismaking inplannen

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Ontwikkeling in Power BI

Wanneer de koppeling met Isah Business Software en Power BI is gemaakt, kan de ontwikkeling van de dashboards en rapportages in Power BI beginnen. Hierbij kun je kiezen of je gebruik maakt van onze standaard Power BI dashboards of dat je zelf je dashboard ontwikkeld.

Datagedreven besluitvorming

Als de gewenste dashboards en rapportages zijn ontwikkeld, is het belangrijk om de data te analyseren en beslissingen te nemen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-isah-business-software
Isah Business Software
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Isah Business Software API koppeling?

De API koppeling met Isah Business Software en Power BI biedt om gegevens visueel te maken voor gerichte analyseren. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden:

  • Real-time inzichten: de API koppeling zorgt ervoor dat je real-time inzichten hebt van je gegevens uit Isah Business Software in Power BI. Zo heb je snel toegang tot de meest recente bedrijfsgegevens en kun je beslissingen maken op basis van actuele data.
  • Efficiëntieverbetering: automatisering via de API koppeling elimineert handmatige taken zoals gegevensinvoer en rapportgeneratie. Zo houden medewerkers meer tijd over voor andere taken.
  • CRM-analyses: maak gerichte analyses van je klantgegevens en creëer inzichten die je afzonderlijk uit het pakket niet kan halen.
  • Financiële analyses: creëer analyses van je inkomsten en uitgaven, budget en andere financiële prestaties.
  • Project rapportages: maak gerichte rapportages van lopende projecten en krijg betere inzichten in de voortgang en prestaties.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Isah Business Software, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Isah Business Software

Transformeer ruwe data in waardevolle inzichten in een handomdraai. Onze standaard Power BI dashboards en rapportages bieden een snelle start voor het analyseren van jouw gegevens. Dit geeft direct inzicht in data uit Isah Business Software voor datagedreven beslissingen.

Ontdek de beschikbare dashboards voor Isah Business Software:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Isah Business Software
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Isah Business Software?​

Toegankelijke gegevens

Alle gegevens worden door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Vanuit Power BI is het eenvoudig om toegang te krijgen tot deze database, waardoor je direct aan de slag kunt met het creëren van dashboards en rapportages.

Standaard dashboards en rapportages

Onze standaard dashboards en rapportages zijn direct inzetbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verstrekken essentiële informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder de noodzaak van het bouwen van aangepaste rapportages. Geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, faciliteren deze rapporten snelle en efficiënte datagedreven besluitvorming.

Databronnen consolideren​

Naast het tot stand brengen van een verbinding met jouw databronnen, biedt de Power BI connector via de API koppeling ook de mogelijkheid om verbindingen te leggen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Uitgebreide analysemogelijkheden

Met de mogelijkheid om alle benodigde data te ontsluiten, biedt de Power BI connector je de ruimte voor diverse analyses. Denk hierbij uitgebreide financiële analyses, projectanalyses en voorspellende analyses van je data.

Altijd actuele data

Het is essentieel om te werken met actuele data bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd toegang hebt tot de meest recente data van jouw organisatie. De connector kan meerdere keren per dag de gegevens vernieuwen, waardoor je te allen tijde beschikt over de meest actuele cijfers.

Geschikt voor elk apparaat

De toekomst ligt in remote werken. Het is daarom van cruciaal belang om altijd en overal toegang te hebben tot bedrijfsdata. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk gewenst apparaat, of het nu gaat om een desktop, tablet, smartphone of zelfs een smartwatch. Zo ben je altijd en overal op de hoogte.

Power BI koppelen aan Isah Business Software.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Isah Business Software? ​

Power BI koppeling Isah Business Software

Wil je Power BI integreren met Isah Business Software? De Power BI API koppeling maakt het moeiteloos mogelijk om Isah Business Software te verbinden met Power BI. De geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector maakt het gebruik van alle gewenste gegevens uit jouw administratie(s) mogelijk voor het creëren van dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Met de Power BI Isah Business Software API koppeling zijn alle gewenste gegevens vanuit alle administraties van Isah Business Software beschikbaar voor rapportagedoeleinden. De Isah Business Software Power BI connector kan data ophalen uit jouw Isah Business Software administratie(s), waardoor je deze kunt benutten in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Isah Business Software dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Isah Business Software?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top als het gaat om Business Intelligence-tools. Met Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Isah Business Software, worden geïntegreerd. Dit stelt gebruikers in staat om dashboards en rapportages voor Isah Business Software te ontwikkelen binnen Microsoft Power BI.

De Isah Business Software Power BI API koppeling maakt volledig geautomatiseerd verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Isah Business Software. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database om, waarbij duidelijke en gemakkelijk te begrijpen tabellen worden gebruikt. Dit betekent dat er geen technische expertise vereist is om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Isah Business Software en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Interesse in Isah Business Software naar Power BI?

Plan vrijblijvend een kennismaking en ontdek de mogelijkheden van de koppeling tussen Isah Business Software en Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.