Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met Power BI API koppeling voor Kerridge AGP

Opstarten van de API koppeling

Nadat je een kennismaking hebt aangevraagd kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-kerridge
Kerridge AGP
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Kerridge AGP API koppeling?

De Power BI Kerridge AGP connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de Kerridge AGP API benaderd kan worden, kunnen verschillende Kerridge AGP rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Voorraadbeheer: Kerridge AGP kan inzichten bieden in voorraadniveaus, -bewegingen en -kosten. Dit omvat het bijhouden van de beschikbare voorraad, het identificeren van snel lopende items en het beheren van minimale en maximale voorraadniveaus.

Order- en Verkoopinformatie: Je kunt inzichten krijgen in het verkoopproces, inclusief orderinformatie, facturering en betalingen. Dit omvat het volgen van verkoopprestaties, identificeren van best verkopende producten en beoordelen van klantgedrag.

Financiële Inzichten: Kerridge AGP biedt waarschijnlijk functies voor financiële rapportage. Hiermee kun je financiële overzichten, winst- en verliesrekeningen en balansen genereren.

Inkoop- en Leveranciersbeheer: Inzichten in inkooporders, leveranciersprestaties en inkoopkosten kunnen worden verkregen. Dit helpt bij het optimaliseren van de inkoopprocessen en het identificeren van strategische leveranciers.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Kerridge AGP, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Kerridge AGP

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen korte tijd. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel dashboards genoemd, kun je snel aan de slag met het analyseren van jouw data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Beschikbare dashboards voor Kerridge AGP:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Kerridge AGP
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Kerridge AGP?​

Alle data benaderbaar​

Alle data wordt door de Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kun je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met het ontwikkelen van rapportages en dashboards.​

Rapportages beschikbaar​

Onze standaardrapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen combineren​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met jouw databron(nen), kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Op deze manier kun je data tegenover elkaar afzetten en nieuwe inzichten creëren. ​

Veel analysemogelijkheden​

Doordat de Power BI connector alle gewenste data kan ontsluiten, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw verschillende administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting. ​

Data altijd actueel​

Actuele data is van belang bij het aansturen van je organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat je altijd kijkt naar de meest actuele data van jouw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Voor ieder apparaat geschikt​

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Kerridge AGP.​

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Kerridge AGP? ​

Power BI koppeling Kerridge AGP

Wil je Power BI koppelen aan Kerridge AGP? Door middel van de Power BI API koppeling kun je eenvoudig Kerridge AGP verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Kerridge AGP Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Power BI Kerridge AGP API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Kerridge AGP gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Kerridge AGP administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Kerridge AGP rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Kerridge AGP?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar leider op het gebied van Business Intelligence tools. Door middel van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Kerridge AGP, gekoppeld worden. Hierdoor kunnen in Microsoft Power BI Kerridge AGP rapportages en dashboards gebouwd worden.

De Power BI Kerridge AGP API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Kerridge AGP. De Power BI API koppeling zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Kerridge AGP, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Kerridge AGP?

​ Plan een kennismaking in met onze specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Kerridge AGP in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Krijg handvaten en ga direct aan de slag.​
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.