Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met API koppeling voor Oracle Netsuite

Opstarten van de koppeling

Nadat de kennismaking voor de Power BI API koppeling is ingepland gaan we inventariseren wat ervoor nodig is om de koppeling zo snel mogelijk tot stand te brengen.

Werken met Power BI

Wanneer de koppeling met Power Bi is aangevraagd, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste dashboards en rapportages. Hierbij kun je zelf een dashboard ontwikkelen of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Data gedreven werken

Als de gewenste dashboards en rapportages zijn ontwikkeld in Power BI, kun je beginnen met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-oracle-netsuite
Oracle Netsuite
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Oracle Netsuite API koppeling?

De Oracle Netsuite connector biedt veel mogelijkheden voor het integreren van gegevens naar Power BI. Doordat alle gewenste data via de Oracle Netsuite API koppeling benaderd kan worden, kunnen verschillende Oracle Netsuite rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses:

  • Maatwerk: Creëer aangepaste dashboards en rapportages in Power BI op basis van de specifieke behoeftes van je organisatie. Denk hierbij aan financiële rapportages, verkoopanalyses, voorraadoverzichten en nog veel meer.
  • Bedrijfsanalyses: Analyseer de trends en patronen in je bedrijfsgegevens om betere beslissingen te maken op basis van actuele data.
  • Voorspellende analyses: Maak gebruik van Machine learning en voer voorspellende analyses uit op basis van de gegevens uit Oracle Netsuite.
  • Financiële analyses: Haal de financiële gegevens uit Oracle Netsuite over naar Power BI en creëer diepgaande analyses van je cashflow, debiteuren, crediteuren en budgetten.
  • Sales analyses: Creëer diepgaande analyses van de verkoopprestaties van je organisatie en krijg inzicht in essentiële KPI’s, zoals omzet, winstmarge en koopgedrag.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Oracle Netsuite, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Oracle Netsuite

Transformeer ruwe gegevens snel tot waardevolle inzichten. Maak gebruik van onze standaard Power BI dashboards,  om snel aan de slag te gaan met de analyse van jouw gegevens. Dit stelt je in staat om onmiddellijk inzicht te verkrijgen in de essentiële KPI’s waarmee je gericht kunt sturen.

Ontdek onze beschikbare templates voor Oracle Netsuite:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Oracle Netsuite
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Oracle Netsuite?​

Toegankelijke gegevens

De Power BI API-koppeling automatiseert de voorbereiding van alle gegevens en zet deze moeiteloos klaar in een database. Via Power BI kun je eenvoudig toegang krijgen tot deze database, waardoor je direct aan de slag kunt met het creëren van rapporten en dashboards.​

Standaard dashboards en rapportages

Onze direct inzetbare standaardrapporten bieden onmiddellijk waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en verschaffen waardevolle informatie over cruciale prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste dashboards en rapportages hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor heldere visualisatie, waardoor datagedreven besluitvorming snel en efficiënt plaatsvindt.

Consolideren van databronnen

De Power BI-connector gaat niet alleen de verbinding aan met jouw databron(nen), maar de API-koppeling maakt ook verbindingen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie mogelijk. Hierdoor kun je data met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten genereren. ​

Uitgebreide analysemogelijkheden

Omdat de Power BI-connector toegang biedt tot alle benodigde gegevens, ontstaat de kans om uiteenlopende analyses uit te voeren. Denk hierbij aan diverse financiële- en verkoopanalyses, trendanalyses en voorspellende analyses.

Actuele gegevens

Het actueel houden van je gegevens is cruciaal voor effectief organisatiemanagement. Daarom waarborgt de Power BI-connector dat je te allen tijde werkt met de meest recente gegevens van jouw organisatie. Met de mogelijkheid om de data meerdere keren per dag te vernieuwen, beschik je constant over up-to-date cijfers.​

Geschikt voor elk apparaat

De toekomst ligt in remote werken, en daarom is het van groot belang om te allen tijde en overal toegang te hebben tot essentiële bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je je dashboards en rapportages bekijken op elk gewenst apparaat, of het nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo behoud je constant inzicht, waar je ook bent. ​

Power BI koppelen aan Oracle Netsuite.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Oracle Netsuite? ​

Power BI koppeling Oracle Netsuite

Wil je Power BI integreren met Oracle Netsuite? Maak eenvoudig een verbinding tussen Oracle Netsuite en Power BI via de Power BI API koppeling. De geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector maakt het mogelijk om alle benodigde gegevens uit jouw administratie te gebruiken voor het creëren van Oracle Netsuite dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Met de Power BI Oracle Netsuite API koppeling kunnen alle gewenste gegevens uit verschillende Oracle Netsuite administraties worden benut voor rapportagedoeleinden. De Power BI connector haalt gegevens op van je Oracle Netsuite administratie, waardoor je ze kunt gebruiken in Microsoft Power BI voor de ontwikkeling van Oracle Netsuite dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en Oracle Netsuite?​

Microsoft (Power BI) staat al meer dan 15 jaar aan de top op het gebied van Business Intelligence tools. Power BI biedt de mogelijkheid om diverse gegevensbronnen, waaronder Oracle Netsuite, te integreren. Hierdoor kun je binnen Microsoft Power BI moeiteloos Oracle Netsuite dashboards en rapportages creëren.

Met de Power BI Oracle Netsuite API koppeling wordt een geautomatiseerde verbinding tot stand gebracht met alle gewenste administraties en gegevens vanuit Oracle Netsuite. Deze API koppeling zet de data in een SQL-database, waarbij gebruik wordt gemaakt van duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische expertise vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor Oracle Netsuite en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Oracle Netsuite?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met onze BI-specialisten en ontdek de mogelijkheden van de Oracle Netsuite koppeling met Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.