Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met de Power BI API koppeling voor Reflecta

Beginnen met de API koppeling

Als de kennismaking is afgerond gaan we aan de slag met het creëren van de API koppeling, onze BI-specialisten zorgen ervoor dat deze voor je klaargezet worden.

Ontwikkeling in Power BI

Wanneer de koppeling is gecreëerd kan er begonnen worden met de ontwikkeling van de gewenste dashboards en rapportages. Met onze standaard Power BI dashboards kun je gelijk aan de slag met het analyseren van je data.

Datagedreven besluitvorming

Als de gewenste Power BI dashboards en rapportages zijn ontwikkeld, kan de data analyseert worden enata en datagedreven beslissingen genomen worden.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Reflecta
Reflecta
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met onze Reflecta Power BI API koppeling?

De Power BI Reflecta API koppeling biedt veel mogelijkheden voor geavanceerde ERP-oplossingen. De koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens uit Reflecta worden overgezet naar Power BI, zodat er verschillende dashboards gebouwd kunnen worden, bekijk hieronder de mogelijkheden:

Inkoop inzichten: Reflecta biedt overzichten van artikelen met de specificaties en prijzen. Deze data wordt via de API koppeling overgezet naar Power BI. Zo kun je dashboards creëren die de benodigde data laten zien voor jouw organisatie.

Financiële inzichten: Gedetailleerd overzicht van financiële transacties, inclusief inkomsten en uitgaven. Dit stelt je in staat een analyse uit te voeren van winst- en verliesrekeningen voor een diepgaand inzicht in de financiële prestaties, evenals een kasstroomoverzicht voor een holistisch beeld van de financiële gezondheid van de organisatie.

Operationele efficiëntie: Prestatie-indicatoren die de operationele processen volgen en analyseren. Hierbij wordt gedetailleerde analyse van resourcegebruik en productiviteit geboden om efficiëntie te verbeteren.

Logistiek beheer: Reflecta XL-ENZ biedt een analyse van orderverwerking en leveringsstatussen. In Power BI kun je hier dashboards voor bouwen voor een gestroomlijnd logistiek proces.

Het voordeel aan deze connector is dat er meerdere koppelingen naar één datawarehouse gestuurd kunnen worden. Op deze manier kun je in Power BI data uit meerdere bronnen vergelijken in een dashboard. Hiermee creëer je inzichten die je normaal niet zou kunnen hebben. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Reflecta

Creëer snel waardevolle inzichten met onze standaard dashboards en rapportages. Deze zorgen ervoor dat je niet hoeft na te denken over het technische aspect van Power BI en je gelijk aan de slag kunt met het analyseren van je data. Dit biedt je direct de belangrijkste inzichten.

Beschikbare dashboards voor Reflecta:

Prijzen en mogelijkheden

Start met
gratis advies

€ 0,-

Online adviesgesprek

Koppeling Reflecta
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één administratie en/of maatwerk

Op aanvraag

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Reflecta?​

Toegang tot alle gegevens

De gegevens worden door de Reflecta Power BI API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database biedt toegang tot al je gegevens vanuit Power BI en zo kun je gemakkelijk en snel aan de slag met de ontwikkeling van je dashboards en rapportages.

Dashboards en rapportages

Bespaar tijd en haal gelijk waardevolle informatie uit je data met onze standaard dashboards en rapportages.  We hebben voor Reflecta diverse dashboards klaarstaan waarmee je direct aan de slag kunt. Bekijk hier ons aanbod aan standaard dashboards en rapportages.

Samenvoegen van gegevensbronnen

We bieden niet alleen koppelingen voor Reflecta aan, maar ook andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie. Zo kun je je data allemaal op één plek te vinden en kun je data uit verschillende bronnen met elkaar vergelijken.

Uitgebreide analysemogelijkheden

Aangezien de Power BI koppeling toegang biedt tot alle benodigde gegevens, kun je diverse analyses uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het consolideren van diverse administraties, het uitvoeren van benchmarking, en het toepassen van voorspellende analyses en prognoses. ​

Altijd up-to-date

De koppeling maakt dagelijkse vernieuwingen van je data uit Reflecta. Zo zijn je dashboards en rapportages altijd up-to-date en kun je gericht aansturen.

Compatibel met elk apparaat

Remote werken is niet meer weg te denken uit onze tijd. Hierdoor is het van belang dat je overal toegang hebt tot je data. Dit kan op elk apparaat, of dit nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Onze specialisten kunnen de dashboards aanpassen naar jouw wensen.

Power BI koppelen aan Reflecta.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Reflecta? ​

Power BI koppeling Reflecta

Wil je Power BI integreren met Reflecta? Maak gebruik van de Power BI API-koppeling om Reflecta moeiteloos te verbinden met Power BI. Door de geautomatiseerde koppeling van de Power BI-connector kunnen alle benodigde gegevens uit jouw administratie(s) worden gebruikt om Reflecta Power BI-rapporten en dashboards te ontwikkelen in Microsoft Power BI.

De Reflecta Power BI API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle Reflecta-administraties beschikbaar zijn voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector data ophalen vanuit je Reflecta-administratie(s) voor gebruik in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van Reflecta rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Reflecta?​

Microsoft (Power BI) is al meer dan 15 jaar toonaangevend op het gebied van Business Intelligence-tools. Met behulp van Power BI kunnen verschillende gegevensbronnen, waaronder Reflecta, worden geïntegreerd. Dit stelt gebruikers in staat om in Microsoft Power BI Reflecta-rapporten en -dashboards te ontwikkelen.

De  Reflecta Power BI API koppeling maakt een volledig geautomatiseerde verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit Reflecta. De Power BI API-koppeling brengt deze gegevens over naar een SQL-database via duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API-koppeling voor Reflecta en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Aan de slag met Power BI en Reflecta?

​Plan een vrijblijvende kennismaking in met één onze BI-specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Reflecta en zet de eerste stappen in het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.