Werken bij KPI Solutions

Search
Close this search box.

Starten met de koppeling voor Power BI

Activeren van de proefperiode

Wanneer de proefperiode van de Power BI API koppeling is aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan één van onze BI-specialisten je ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Starten met Power BI

Nadat de koppeling met Power Bi is bewerkstelligt, kun je starten met het ontwikkelen van jouw gewenste rapportages en dashboards. Of je kunt gebruik maken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven werken

Nadat je de gewenste Power BI rapportages en dashboards hebt ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

kpi-solutions-api-koppeling-connector-exact-online-SAP-business-by-design
SAP Business ByDesign
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI SAP Business ByDesign API koppeling?

Een API-koppeling tussen SAP Business ByDesign en Power BI opent verschillende mogelijkheden om gegevens te integreren en bruikbare inzichten te verkrijgen. Bekijk hieronder de diverse mogelijke analyses:

  • Financiële analyses: Haal financiële gegevens uit SAP Business ByDesign op en creëer rapportages met facturatiegegevens, uitgaven, inkomsten en balansgegevens.
  • Verkoopanalyses: Importeer de verkoopgegevens en maak diepgaande analyses over bijvoorbeeld verkooporders, klanten en verkoopprestaties.
  • Inkoop analyses: Benut je inkoopgegevens beter met uitgebreide analyses over inkooporders, leveranciers en voorraadniveaus.
  • KPI-monitoring: Visualiseer belangrijke KPI’s om de bedrijfsprestaties van je organisatie te monitoren.
  • Voorspellende modellen: Verwerk machine learning in je Power BI dashboard om voorspellende analyses te maken van je historische data. Zo anticipeer je sneller op ontwikkelingen in de markt.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén SAP Business ByDesign, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kun je andere databronnen koppelen, waardoor je data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor SAP Business ByDesign

Transformeer ruwe data snel naar waardevolle inzichten. Met onze direct inzetbare Power BI dashboards en rapportages, kun je moeiteloos aan de slag met de analyse van jouw gegevens. Hiermee krijg je direct inzicht in de cruciale KPI’s die je helpen bij het nemen van bedrijfsbeslissingen.

Bekijk onze beschikbare templates voor SAP Business ByDesign:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling SAP Business ByDesign
opstarten

50,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 80,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met SAP Business ByDesign?​

Benaderbare data

De Power BI API-koppeling automatiseert het gereedmaken van alle data en plaatst deze moeiteloos in een database. Vanuit Power BI kun je eenvoudig toegang krijgen tot deze database, waardoor je direct aan de slag kunt met het ontwikkelen van dashboards en rapportages.

Beschikbare dashboards en rapportages

Onze standaardrapportages zijn direct inzetbaar voor directe waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en bieden waardevolle informatie over essentiële KPI’s, zonder dat je aangepaste rapportages hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor heldere visualisatie, waardoor het nemen van beslissingen op basis van data snel en efficiënt verloopt.

Koppeling met databronnen

De Power BI-connector gaat niet alleen de verbinding aan met jouw databron(nen), maar de API-koppeling maakt ook connecties mogelijk met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens met elkaar vergelijken en nieuwe inzichten ontwikkelen.

Meerdere analysemogelijkheden

Door de veelzijdigheid van de Power BI-connector, krijg je de mogelijkheid om diverse analyses uit te voeren. Voor SAP Business ByDesign is het mogelijk om diepgaande analyses uit te voeren voor finance, verkoop en inkoop.

Actuele gegevens

Het is cruciaal om actuele gegevens te hebben bij het sturen van je organisatie. Daarom waarborgt de Power BI connector dat je altijd werkt met de meest recente data van jouw organisatie. Deze connector kan de data zelfs meerdere keren per dag vernieuwen, waardoor je altijd beschikt over actuele cijfers.​

Geschikt voor ieder apparaat

Het werken op afstand is de toekomst. Daarom is het essentieel om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsgegevens. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk gewenst apparaat, of het nu een desktop, tablet, smartphone of smartwatch is. Zo behoud je constant inzicht, waar je ook bent. ​

Power BI koppelen aan SAP Business ByDesign

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor SAP Business ByDesign? ​

Power BI koppeling SAP Business ByDesign

Wil je Power BI integreren met SAP Business ByDesign? Maak eenvoudig een verbinding tussen SAP Business ByDesign en Power BI via de API koppeling. De geautomatiseerde koppeling van de Power BI connector maakt het mogelijk om alle gewenste gegevens uit jouw administratie te gebruiken voor het creëren van SAP Business ByDesign dashboards en rapportages in Microsoft Power BI.

Met de Power BI SAP Business ByDesign API koppeling kunnen alle gewenste gegevens uit verschillende SAP Business ByDesign administratie worden benut voor rapportagedoeleinden. De Power BI-connector haalt gegevens op van je SAP Business ByDesign administratie, waardoor je ze kunt gebruiken in Microsoft Power BI voor de ontwikkeling van SAP Business ByDesign-rapporten en dashboards.

Wat kun je met Power BI en SAP Business ByDesign?​

Microsoft (Power BI) heeft al meer dan 15 jaar de leiding op het gebied van Business Intelligence-tools. Door Power BI te gebruiken, kunnen diverse gegevensbronnen, waaronder SAP Business ByDesign, worden geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk om in Microsoft Power BI SAP Business ByDesign dashboards en rapportages te ontwikkelen.

De Power BI SAP Business ByDesign API koppeling maakt volledig geautomatiseerd een verbinding met alle gewenste administraties en data vanuit SAP Business ByDesign. Deze koppeling zet de data over naar een SQL-database met duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen. Hierdoor is geen technische kennis vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor SAP Business ByDesign en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Beginnen met Power BI en SAP Business ByDesign?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met onze BI-specialisten en ontdek de mogelijkheden met de koppeling tussen SAP Business Design en Power BI.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Filter op categorie

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.