Power BI Visma.net Cloud ERP API koppeling

Starten met Power BI API koppeling voor Visma.net Cloud ERP

Opstarten van de koppeling

Als de proefperiode van de Power BI API koppeling is aangevraagd ontvang je instructies voor het opstarten van de koppeling. Onze BI-specialisten bieden je ondersteuning bij het maken van de koppeling.

Werken met Power BI

Nadat de koppeling met Power BI is gemaakt, kun je beginnen met het ontwikkelen van de gewenste rapportages en dashboards met de data uit Visma.net Cloud ERP. Daarnaast bieden we ook onze standaard Power BI dashboards aan.

Datagedreven werken

Wanneer de gewenste Power BI rapportages en dashboards zijn ontworpen, kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en het nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Vanaf

50,-

Per maand

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI Visma.net Cloud ERP API koppeling?

Visma.net Cloud ERP bevat ontzettend veel data waar dashboards en rapportages in Power BI voor ontwikkeld kunnen worden. Zo kun je je bedrijfsdata op een nieuwe manier benaderen en diverse nieuwe analyses uitvoeren, bekijk hieronder wat het jouw organisatie kan bieden:
 • Financiële Inzichten: Overzicht van inkomsten en uitgaven, analyse van winst- en verliesrekeningen en budgetbeheer en -vergelijking. Ontdek trends en patronen die je normaal niet zou vinden doordat alles nu tegenover elkaar gezet kan worden in een duidelijk overzicht.
 • Voorraadbeheer: Inzicht in actuele voorraadniveaus, analyse van verkoop- en voorraadtrends en optimalisatie van voorraadniveaus.
 • Orderbeheer: Traceerbaarheid van bestellingen vanaf het plaatsen tot de uiteindelijke levering, Orderverwerkingsefficiëntie en -snelheid.
 • Productie-inzichten: Efficiëntie van productieprocessen, planning en beheer van productiecapaciteit, kwaliteitscontrole en naleving van regelgeving.
 • HR-inzichten: Overzicht van werknemersgegevens, prestatieanalyse en evaluatie, salaris- en compensatiebeheer.
 • Rapportage en Analyse: Aanpasbare rapporten voor specifieke bedrijfsbehoeften, visuele analyses van prestaties, trendanalyse en voorspellende modellering.
Koppel naast Visma.net Cloud ERP ook andere databronnen. Deze worden vervolgens allemaal overgezet in één datawarehouse. Zo kun je data tegenover elkaar zetten en creëer je nieuwe inzichten in jouw data, welke je afzonderlijk uit de pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor Visma.net Cloud ERP

Met onze standaard Power BI dashboards en rapportages kun je direct aan de slag met je data. Hierdoor krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop je kunt sturen.

Ontdek hieronder de beschikbare dashboards voor Visma.net Cloud ERP:

 

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met Visma.net Cloud ERP?​

Al je data op één plek

Alle gewenste data wordt door de API koppeling geautomatiseerd klaargezet in een database. Vanuit daar kun je beginnen met het ontwikkelen van dashboards en rapportages in Power BI. Zo hoef je niet te zoeken naar de juiste gegevens en staat het allemaal op één plek. ​

Standaard dashboards en rapportages

Onze standaard dashboards en rapportages zijn snel bruikbaar voor waardevolle inzichten. Ze besparen tijd en leveren waardevolle informatie over belangrijke prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te bouwen. Ontdek welke standaard dashboards wij je kunnen bieden. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie en maken data gedreven beslissingen snel en efficiënt.

Databronnen samenvoegen​

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met Visma.net Cloud ERP, kan de API koppeling er ook voor zorgen dat er met andere softwarepakketten vanuit jouw organisatie gekoppeld kan worden. Zo kun je data uit verschillende bronnen tegenover elkaar zetten en staan je gegevens op één plek.

Talloze analysemogelijkheden​

Doordat alle gewenste data in Power BI kan worden overgezet, geeft dit je de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Zo kun je verschillende administraties consolideren, benchmarking toepassen, voorspellende analyses laten uitvoeren.

Actuele data

De Power BI koppeling kan tot meerdere keren per dag je data vanuit Visma.net Cloud ERP vernieuwen. Zo beschik je altijd over de meest actuele data van je organisatie zodat je gericht kunt blijven sturen.

Voor ieder apparaat geschikt​

Tegenwoordig werken we veel remote. Je wilt altijd en overal je werk kunnen blijven doen en daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI kun je jouw rapportages en dashboards bekijken op elk gewenst scherm, of dit nu een desktop, tablet of telefoon is. Zo heb je altijd en overal inzicht. ​

Power BI koppelen aan Visma.net Cloud ERP

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor Visma.net Cloud ERP? ​

Power BI koppeling Visma.net Cloud ERP

Koppel eenvoudig Visma.net Cloud ERP aan Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt, kunnen alle gewenste gegevens vanuit jouw administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

De Visma.net Cloud ERP API koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens vanuit alle administraties Visma.net Cloud ERP gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Zo kan de Power BI connector data van je Visma.net Cloud ERP administratie(s) ophalen, zodat je deze kunt gebruiken in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw Visma.net Cloud ERP rapportages en dashboards.

Wat kun je met Power BI en Visma.net Cloud ERP?​

Microsoft’s Power BI heeft al meer dan 15 jaar de leiding op het gebied van Business Intelligence tools. Power BI biedt de mogelijkheid om diverse gegevensbronnen, waaronder Visma.net Cloud ERP, te integreren. Hierdoor kunnen gebruikers met behulp van Microsoft Power BI rapportages en dashboards creëren met gegevens uit Visma.net Cloud ERP.

De Power BI API-koppeling voor Visma.net Cloud ERP maakt een volledig geautomatiseerde verbinding met alle gewenste administraties en data binnen Visma.net Cloud ERP mogelijk. Via deze API koppeling worden de gegevens vervolgens overgezet naar een SQL-database, waar ze in duidelijke en gebruiksvriendelijke tabellen worden weergegeven. Hierdoor is technische kennis niet vereist om aan de slag te gaan met de Power BI, waardoor het ontwikkelen van rapportages en dashboards toegankelijk wordt voor een breder publiek.

Benieuwd naar Power BI en Visma.net Cloud ERP?

​Plan een kennismaking in met onze BI-specialisten. Ontdek alle mogelijkheden van Power BI in combinatie met Visma.net Cloud ERP in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.