Starten met Power BI API koppeling voor SnelStart

Begin van de proefperiode

Wanneer de proefperiode is aangevraagd ontvang je de instructies voor het opstarten van de API koppeling. Onze BI-specialisten bieden je ondersteuning bij het maken van deze koppeling.

Werken met Power BI

Als de koppeling klaarstaat dan kunnen we beginnen met het ontwikkelen van de gewenste dashboards en rapportages met de data uit Snelstart. Hierbij kun je ervoor kiezen om zelf dashboards en rapportages te ontwikkelen of je kunt gebruikmaken van onze standaard Power BI dashboards.

Datagedreven werken

Als de gewenste dashboards en rapportages zijn gemaakt dan kun je de data gaan analyseren. Op basis hiervan kun je beslissingen nemen die gebaseerd zijn op actuele data.

KPI-Solutions-API-koppeling-connector-Snelstart
SnelStart
Power BI API koppeling

Wat zijn de mogelijkheden met een Power BI SnelStart API koppeling?

De Power BI SnelStart connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de SnelStart API benaderd kan worden, kunnen verschillende SnelStart rapportages en dashboards gebouwd worden met hierin diverse analyses zoals:

Facturatie en Debiteurenbeheer: Creëer financiële dashboards in Power BI met de data over je facturatie en debiteuren uit Snelstart. Haal daarmee sneller de knelpunten uit je processen en verbeter de cashflow van je organisatie.

Inkoop inzichten: Beheer je inkoopproces direct vanuit Power BI en haal gelijk de informatie die je dagelijks nodig hebt uit je dashboard. Zo kun je eerder bijsturen waar nodig en kun je gemakkelijker je inkopen beheren.

Projectbeheer: Krijg eenvoudiger inzichten in de kosten, opbrengsten en winstgevendheid van lopende projecten door hier in Power BI gericht dashboards voor te bouwen. Deze kun je volledig personaliseren en alleen data visualiseren die voor jouw organisatie van toepassing is.

Voorraadbeheer: Alle data over je voorraad wordt met de koppeling overgezet naar Power BI. Zo kun je een dashboard ontwikkelen die je alle benodigde informatie biedt over je voorraad. Beheer hiermee je voorraad efficiënter.

Automatisering: De koppeling kan geautomatiseerde voorspelling maken uit jouw data. Zo hoef je niet alleen naar historische data te kijken, maar kan je rapportage ook prognoses doen.

Zet met de API koppeling niet alleen data uit Snelstart over naar Power BI, maar koppel ook je andere softwarepakketten naar hetzelfde datawarehouse. Zo kun je gemakkelijk via Power BI bij al je data en heb je alles op één plek. Hiermee creëer je inzichten die je los niet uit de pakketten had kunnen halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI dashboards voor SnelStart

Transformeer ruwe data snel naar waardevolle inzichten. Met onze standaard Power BI dashboards en rapportages, kun je efficiënt beginnen met het analyseren van jouw gegevens. Dit geeft je onmiddellijk inzicht in de essentiële KPI’s waarmee je kunt sturen.

Bekijk hieronder de beschikbare dashboards en rapportages voor SnelStart:

Prijzen en mogelijkheden

Start
gratis proefperiode

€ 0,-

30 dagen gratis

Koppeling SnelStart
opstarten

15,-

Per maand

Meer dan één  administratie en/of maatwerk

€ 30,-

Per maand

Wat zijn de voordelen van een Power BI API koppeling met SnelStart?​

Toegankelijke data

Via de automatische koppeling met de Snelstart Power BI API koppeling wordt alle data georganiseerd in een database. Vanuit Power BI kun je eenvoudig toegang krijgen tot deze database, waardoor je direct aan de slag kunt met het creëren van rapporten en dashboards.

Beschikbare dashboards

Onze vooraf ontworpen dashboards zijn direct inzetbaar voor waardevolle inzichten. Ze zorgen voor tijdsbesparing en leveren waardevolle informatie over cruciale prestatie-indicatoren, zonder dat je aangepaste rapporten hoeft te ontwikkelen. Deze rapporten zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige visualisatie, waardoor datagedreven besluitvorming snel en efficiënt verloopt.

Samenvoegen van databronnen

Afgezien van het feit dat de Power BI connector verbinding kan maken met jouw databron(nen), heeft de API koppeling ook de mogelijkheid om verbindingen te leggen met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je gegevens vergelijken en nieuwe inzichten genereren.

Mogelijkheden tot analyse

Aangezien de Power BI-connector toegang biedt tot alle benodigde gegevens, krijg je de kans om uiteenlopende analyses uit te voeren. Denk hierbij aan het samenvoegen van diverse administraties, analyses van je inkoopproces, voorspellende analyses van lopende processen en cijfers.

Actuele gegevens

Het is essentieel om actuele gegevens te hebben bij het sturen van je organisatie. Daarom garandeert de Power BI-connector dat je altijd werkt met de meest recente data van jouw organisatie. De connector kan de gegevens meerdere keren per dag vernieuwen, zodat je te allen tijde beschikt over actuele cijfers.

Altijd en overal toegang

Remote werken wordt steeds meer de norm. Hierom is het van belang dat je altijd en overal toegang hebt tot je gegevens. Of dit nu in de trein is of in het buitenland. Bekijk op elke locatie je data met je beschikbare apparaat, denk hierbij aan de telefoon, laptop, tablet of smartwatch. De dashboards en rapportages worden geoptimaliseerd op het scherm waar je het op bekijkt.

Power BI koppelen aan SnelStart.

Hoe werkt de Power BI API koppeling voor SnelStart? ​

Power BI API koppeling SnelStart

Wil je Power BI integreren met SnelStart? Met behulp van de Power BI API-koppeling kun je eenvoudig SnelStart verbinden met Power BI. De geautomatiseerde koppeling door de Power BI-connector maakt het mogelijk om alle gewenste gegevens uit jouw administratie(s) te gebruiken voor het ontwikkelen van SnelStart Power BI-rapportages en dashboards.

De Power BI SnelStart API-koppeling zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens uit alle SnelStart administraties gebruikt kunnen worden voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kan de Power BI-connector data ophalen uit jouw SnelStart administratie(s), zodat je deze kunt inzetten in Microsoft Power BI bij het ontwikkelen van jouw SnelStart dashboards en rapportages.

Wat kun je met Power BI en SnelStart?​

Al meer dan 15 jaar is Microsoft (Power BI) een toonaangevende speler op het gebied van Business Intelligence-tools. Met behulp van Power BI kunnen diverse gegevensbronnen worden geïntegreerd, waardoor het mogelijk is om in Microsoft Power BI rapportages en dashboards voor SnelStart te ontwikkelen.

De Power BI SnelStart API koppeling legt volledig geautomatiseerd verbindingen met alle gewenste administraties en data vanuit SnelStart. De Power BI API-koppeling plaatst deze gegevens in een SQL-database met heldere en eenvoudige tabellen. Hierdoor is geen technische expertise vereist om aan de slag te gaan met de Power BI API koppeling voor SnelStart en het ontwikkelen van dashboards en rapportages.

Interesse in Power BI in combinatie met Snelstart?

​Plan vrijblijvend een kennismaking in met onze specialisten en ga direct aan de slag met je bedrijfsdata. Onze specialisten helpen je gericht bij de knelpunten van jouw organisatie om zo tot de beste oplossing te komen.
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Opstarten

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de de koppeling op te starten. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Plan vrijblijvend een kennismaking​

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij strategische besluitvorming door datagedreven te werken

Vrijblijvend

We denken vrijblijvend met je mee om te inventariseren welk vraagstuk je hebt binnen jouw organisatie.

Kies zelf een datum en tijd

Om het makkelijker te maken, kun je zelf een meeting in onze agenda plannen.

Organisatie centraal

De kennismaking wordt volledig toegespitst op jouw organisatie en vraagstuk. Zo kunnen we achterhalen welke behoefte er is.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.