Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor AGePe

Power BI koppelen aan AGePe.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor AGePe?

Power BI koppeling AGePe

Wilt u meer bruikbare inzichten halen uit uw AGePe data? Dan kunt u AGePe koppelen met Power BI, door middel van de Power BI connector. Hierdoor kunt u alle gewenste AGePe data gebruiken voor de ontwikkeling van Power BI rapportages en dashboards.

De Power BI connector maakt een koppeling via de API van AGePe, en plaatst vervolgens alle gewenste data in een SQL-database. Deze database kunt u vanuit Power BI benaderen om te starten met de ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en AGePe?

Met de connector voor AGePe kunt u aan de slag in de BI-tool van Microsoft, Power BI, met het ontwikkelen van uw eigen rapportages en dashboards op basis van uw AGePe data. 

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database wordt geplaatst. Hierdoor heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI AGePe koppeling?

Met de Power BI connector voor AGePe beschikt u over eindeloos veel mogelijkheden om data te visualiseren en te analyseren. Doordat alle gewenste data via de API beschikbaar is, kunt u alle gewenste analyses realiseren in Power BI. Wilt u nóg meer mogelijkheden? Dan kunt u ervoor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen en tegen elkaar afzetten, waardoor u inzichten creeërt welke uit uw pakketten afzonderlijk nooit zichtbaar zouden zijn. 

Power BI rapportages voor AGePe

Van platte AGePe data, naar visuele inzichten. Door middel van onze kant-en-klare Power BI templates kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor AGePe:

Aan de slag met Power BI en AGePe?

Download onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u een perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met AGePe?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data is middels de koppeling met AGePe te benaderen voor rapportagedoeleinden in Power BI. Hierdoor kunt u alle gewenste Power BI rapportages en dashboards ontwikkelen in uw BI-tool.

Rapportages beschikbaar

Liever direct starten met het maken van datagedreven beslissingen? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste AGePe KPI's.

Databronnen combineren

Naast dat u alleen uw AGePe data kunt koppelen, kunt u ook meerdere databronnen samenvoegen om data tegen elkaar af te zetten en samen te voegen om nieuwe inzichten te creëren.

Veel analysemogelijkheden

De Power BI connector voor AGePe kan alle gewenste data benaderen voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u aan de slag met het maken van diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Beslissingen nemen op basis van actuele data. De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien gewenst kan de frequentie overdag verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Hierdoor is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw AGePe data
Starten met de Power BI koppeling voor AGePe
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Wanneer u de proefperiode voor de Power BI connector van AGePe heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met hierin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling tussen Power BI en AGePe gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van rapportages & dashboards in Power BI.

Inzicht!

Wanneer uw rapportages en dashboards gereed zijn, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.