Power BI Connectoren voor salarispakketten

Start direct uw 60-daagse proefperiode

Geen technische kennis benodigd

Koppel zelf uw software aan Power BI

Microsoft Power BI is een zeer korte tijd uitgegroeid tot marktleider in de Business Intelligence branche. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor analyse in Power BI, in plaats van in Excel. Een logische stap, gezien de mogelijkheden in Power BI veel breder zijn. U kunt niet alleen uw gegevens analyseren, maar ook koppelen met andere softwaresystemen binnen uw organisatie. Hierdoor creëert u unieke inzichten die u eerder nooit zag. 

Middels de Power BI Connector koppelt u snel en eenvoudig uw softwarepakket in Power BI. Hier is geen technische kennis voor benodigd. Wanneer de koppeling gerealiseerd is, kunt u zelf rapportages ontwikkelen. 

Koppelingen salarispakketten

Veel gestelde vragen

De Power BI Connector realiseert een koppeling tussen uw softwarepakket en Power BI. Om data in Power BI in te kunnen laden, wordt de data vanuit uw softwarepakket dagelijks gerepliceerd in een bedrijfsspecifieke database. De database is benaderbaar vanuit Power BI Desktop, waardoor u alle data kunt inladen en kunt starten met het ontwikkelen van rapportages.

Ja, de proefperiode is 100% vrijblijvend en gratis. We willen u namelijk graag de mogelijkheid geven om te ontdekken of de Power BI Connector iets voor u is. Na 60 dagen stopt de proefperiode dan ook automatisch, mits u door wilt gaan. 

De data die beschikbaar is in uw softwarepakket, kan de connector ophalen.

Nee, de connector is bedoeld om zelf rapportages te ontwikkelen. Uiteraard hebben we verschillende templates beschikbaar. Voor meer informatie neem hiervoor contact met ons op. 

Standaard wordt de data 1x per dag ververst. Dit gebeurt in de ochtend waardoor u iedere dag tegen de meest actuele data aankijkt. Indien gewenst kunnen we de verversing vaker instellen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

U ontvangt de gegevens van uw database waarmee u uw data kunt ophalen en inladen in Power BI Desktop. Uiteraard ontvangt u hierbij een uitgebreide handleiding met stappenplan. 

U kunt starten met een gratis licentie van Power BI. Mocht u de ontwikkelde rapportages willen delen via PowerBI.com met bijvoorbeeld uw collega, dient u een Power BI Pro account aan te schaffen via Microsoft. Deze kost ongeveer €10,00 per maand. 

Om te starten is geen technische kennis benodigd. Wij starten de connector volledig voor u op, waarna u enkel en alleen de data nog in Power BI moet laden om rapportages te kunnen ontwikkelen. Echter is kennis van de werking van Power BI Desktop wel wenselijk om ook daadwerkelijk rapportages te kunnen ontwikkelen. 

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Bent u erbij?

Ontdek de verschillende mogelijkheden van BI tijdens onze webinars, en krijg vele handvaten voor uw eigen organisatie. Benieuwd?

Bekijk onze webinars en meld u direct gratis aan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.